Stel ons een vraag

5 + 13 =

SERVICE OF REPARATIE

Wanneer jij een nomadiQ BBQ naar ons opstuurt controleren wij welke service jouw product nodig heeft. Wij zullen de BBQ repareren of vervangen door een nieuw product (of één die gelijkwaardig is aan nieuw in zowel prestaties als betrouwbaarheid). Mocht je nomadiQ BBQ een andere service nodig hebben dan de door jou gevraagde service, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

HOE LANG DUURT HET?

Gemiddeld duurt een serviceafhandeling of reparatie 5 werkdagen vanaf het moment waarop jouw product bij ons binnen is. In de Benelux werken wij met een maximal servicetermijn van 10 werkdagen.

WAT KOST DE REPARATIESERVICE?
Service en reparatiekosten zijn afhankelijk van wat er scheelt aan je nomadiQ BBQ (type reparatie) en of deze valt onder nomadiQ-garantie:
 
– Services m.b.t. een fabricagefout die vallen onder de nomadiQ-garantie kennen géén reparatiekosten.
– Services buiten de garantie, inclusief reparatieservice voor onopzettelijke schade, zijn beschikbaar voor prijzen zoals hieronder wordt beschreven:
 
In bepaalde zeldzame gevallen, als wij jou nomadiQ BBQ onderzoeken en vaststellen dat er géén service voor nodig is, hebben wij et recht om onderzoekskosten in rekening brengen.
 
Service buiten garantie
Als uw product is beschadigd of als uw reparatie niet wordt gedekt door de nomadiQ-garantie, kunt u deze mogelijk repareren of vervangen tegen een vergoeding buiten de garantie. Sommige schade komt helemaal niet in aanmerking voor service buiten de garantie; bijvoorbeeld, als je nomadiQ in meerdere stukken is gebroken. nomadiQ behoudt zich het recht voor om te bepalen of uw product in aanmerking komt.
 
Stuur een e-mail naar questions@nomadiqbbq.com als u meer vragen heeft over service en reparatie.