HOE WERKT HET?

GAS AANSLUITING

De nomadiQ BBQ is standaard geconfigureerd voor wegwerpbare gasflessen (30 mbar met schroefventiel voor butaan-/ propaangas). Dit zijn veelvoorkomende gasflessen (wegwerpbussen) die bij vrijwel elke bouwmarkt of outdoor winkel verkrijgbaar zijn.

Naast deze draagbare configuratie kan de nomadiQ BBQ tevens worden geconfigureerd voor grotere type gasflessen (bijvoorbeeld aan boord van een boot of camper). Het enige dat u hoeft te veranderen is de 30mbar gasdrukregelaar (van de standaard meegeleverde gasslang) voor een aansluiting naar keuze. 

SPECIFICATIES

LICHTGEWICHT

Bij de productie van de nomadiQ BBQ is gebruik gemaakt van gegoten aluminiumonderdelen waardoor deze slechts 5,6 kilo weegt. Iedereen kan hem dragen!

MAKKELIJK EN SNEL

Vouw de nomadiQ BBQ uit, sluit hem aan, en klaar is kees! Als het een minuut kost, doe je iets niet goed.

GASAANSLUITING

De nomadiQ BBQ kan standaard aangesloten worden op een wegwerpbare gasfles (30 mbar met schroefventiel voor butaan-/ propaangas). Dit zijn veelvoorkomende gasflessen (wegwerpbussen) die bij vrijwel elke bouwmarkt of outdoor winkel verkrijgbaar zijn. Gemiddelde griltijd: 2,5 uur.

TEMPERATUURREGELING

Elke zijde van de nomadiQ BBQ kan apart worden versteld met knoppen aan de zijkant. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrilld moeten worden of warm moeten blijven. Eén kant uitschakelen is ook een optie.

ÈCHT DRAAGBAAR

De nomadiQ BBQ zo compact mogelijk maken was onze doelstelling. De afmetingen van de ingevouwen BBQ zijn: 40 cm breed, 36 cm hoog en de diameter is 16 cm. Net een laptop of een handtas. Kan het nog mobieler?

GRILL-OPPERVLAK

Aan beide kanten van de BBQ kun je genieten van een grillplaat van 730 cm2 (totaal 1460 cm2). Hoe groot wil je hem hebben?

REINIGEN

De roosters hebben een hoogwaardige antiaanbaklaag en kunnen ook in de vaatwasser. Alle hoeken en randen aan de binnenkant zijn bedekt zodat de nomadiQ BBQ eenvoudig kan worden schoongemaakt.

GEZOND

Grillen is één van de gezondste manieren om eten te bereiden. De sterke, directe, hittebron zorgt ervoor dat je eten in no-time klaar is.