KIYOH NL

Ons verhaal

Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het een beetje mooi weer is, gaan we er graag lekker op uit. We ontsnappen aan de hectiek van de stad, gaan op een korte vakantie of eten met familie en vrienden op leuke locaties. Samen genieten van het moment en het eten, daar waar we willen: Op een balkon, in het park, op een boot, op een camping of lekker met de voeten in het zand.

Maar we hadden geen BBQ die gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken was. Laat staan eentje die er ook nog eens stijlvol uit zag. Daarom besloten we deze wens zelf te realiseren. Na veel (her)ontwikkelen en testen, is de nomadiQ klaar om zelf op reis te gaan en de wereld te veroveren! Ga je mee op avontuur?

nomadiQ BBQ hoe werkt het - neerzetten

Wat is een nomadiQ BBQ?

Draagbaar

De BBQ is slim, stijlvol, praktisch en daardoor overal te gebruiken. De nomadiQ neem je vanwege z'n compacte karakter gemakkelijk mee op de boot, naar het park, het strand of op vakantie. Dankzij het slimme uitklapsysteem is de draagbare gas-BBQ groot genoeg om met 12 vrienden op te BBQ'en.

Snel

De nomadiQ BBQ werkt op gas en is binnen 1 minuut klaar om gebruikt te worden. Door de twee gescheiden oppervlakken mét eigen temperatuurregeling kan je zowel vlees, vis als vegetarische gerechten tegelijkertijd bereiden. Na het genieten ruim je de nomadiQ BBQ gemakkelijk en snel op, aangezien het sterke, hoogwaardige aluminium binnen no-time afkoelt.

Gemakkelijk te onderhouden

De nomadiQ BBQ maak je eenvoudig schoon. De grillroosters zijn zelfs vaatwasserbestendig. Ingeklapt kan hij zo weer de auto, caravan, boot of kast in. De BBQ is dus klaar om eropuit te gaan. Nu je vrienden nog…

nomadiQ

Wat anderen van de nomadiQ vinden

Schöner tragbarer Gasgrill. Durch das geringe Gewicht und den Tragegurt sehr einfach zum Beispiel in den Park mitzunehmen. Das Design ist wirklich gut durchdacht. Der Grill ist außerdem leicht zu reinigen.
Bruno Wagner
Habe diesen neuen Nomadiq-Grill gestern bei dem schönen Wetter zum ersten Mal benutzt. Wirklich super cooles Gerät und sehr einfach zu bedienen. Auch praktisch und gemütlich, um mit allen zusammen am Tisch zu sitzen, ohne dass jemand separat grillen muss.
Darjan Müller
Sehr schöner Grill, der mit einer großen Gasflasche sehr gut funktioniert. Backblech bestellt.
Emma b.