KIYOH NL

Ons verhaal

Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het een beetje mooi weer is, gaan we er graag lekker op uit. We ontsnappen aan de hectiek van de stad, gaan op een korte vakantie of eten met familie en vrienden op leuke locaties. Samen genieten van het moment en het eten, daar waar we willen: Op een balkon, in het park, op een boot, op een camping of lekker met de voeten in het zand.

Maar we hadden geen BBQ die gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken was. Laat staan eentje die er ook nog eens stijlvol uit zag. Daarom besloten we deze wens zelf te realiseren. Na veel (her)ontwikkelen en testen, is de nomadiQ klaar om zelf op reis te gaan en de wereld te veroveren! Ga je mee op avontuur?

nomadiQ BBQ hoe werkt het - neerzetten

Wat is een nomadiQ BBQ?

Draagbaar

De BBQ is slim, stijlvol, praktisch en daardoor overal te gebruiken. De nomadiQ neem je vanwege z'n compacte karakter gemakkelijk mee op de boot, naar het park, het strand of op vakantie. Dankzij het slimme uitklapsysteem is de draagbare gas-BBQ groot genoeg om met 12 vrienden op te BBQ'en.

Snel

De nomadiQ BBQ werkt op gas en is binnen 1 minuut klaar om gebruikt te worden. Door de twee gescheiden oppervlakken mét eigen temperatuurregeling kan je zowel vlees, vis als vegetarische gerechten tegelijkertijd bereiden. Na het genieten ruim je de nomadiQ BBQ gemakkelijk en snel op, aangezien het sterke, hoogwaardige aluminium binnen no-time afkoelt.

Gemakkelijk te onderhouden

De nomadiQ BBQ maak je eenvoudig schoon. De grillroosters zijn zelfs vaatwasserbestendig. Ingeklapt kan hij zo weer de auto, caravan, boot of kast in. De BBQ is dus klaar om eropuit te gaan. Nu je vrienden nog…

nomadiQ

Wat anderen van de nomadiQ vinden

"Used the NomadiQ BBQ for the first time during nice weather. Super cool and easy to use device."
Glenn de Jong
"A great BBQ, easy to take with you on your bike and a must have on sunny days."
Tim Smit
"Handy, easy to take with you, but plenty of space for a BBQ! You can bring it everywhere."
Sandy Jones