Ons verhaal

Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het een beetje mooi weer is, gaan we er graag op uit. Ontsnappen aan de hectiek van de stad of op een korte vakantie. Samen eten en BBQ-en met familie en vrienden op leuke locaties. Genieten van het moment! Op een balkon, in het park, op een boot, op een camping of op het strand.

Wij houden ervan om overal te BBQ-en! Maar we hadden geen BBQ die gemakkelijk overal naartoe kon worden genomen, gemakkelijk te gebruiken is en er stijlvol uitziet. Zo is het idee van nomadiQ BBQ ontstaan. Vier jaar later, na veel (her) ontwikkeling en testen, is nomadiQ BBQ klaar om zelf op reis te gaan en de wereld te veroveren!

De nomadiQ BBQ

De nomadiQ is slim, stijlvol en praktisch en daardoor overal te gebruiken, op het balkon, in het park, weekendje weg of voor op reis. Hij is licht, makkelijk draagbaar en compact. Dankzij een vernuftig opklapsysteem toch groot genoeg om met zeker 12 vrienden te BBQen.

De nomadiQ werkt op gas en is binnen 3 minuten gebruiksklaar, door de 2 gescheiden temperatuur zones geschikt voor zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. De nomadiQ is gemaakt van hoogwaardig aluminium, hierdoor is de BBQ niet alleen heel stevig, maar koelt deze ook zeer snel af na gebruik.

Bovendien is hij eenvoudig schoon te maken en zijn de grill-platen vaatwasser bestendig. Ingeklapt kan hij zo weer de auto, caravan, boot of kast in. Dus als je eropuit gaat, is de BBQ al geregeld, nu de vrienden nog …

nomadiQ

Wat anderen van de nomadiQ vinden

"Used the NomadiQ BBQ for the first time during nice weather. Super cool and easy to use device."
Glenn de Jong
"A great BBQ, easy to take with you on your bike and a must have on sunny days."
Tim Smit
"Handy, easy to take with you, but plenty of space for a BBQ! You can bring it everywhere."
Sandy Jones