Speciaal voor Holiday Cooking
Voor de Holiday cookers heeft nomadiQ een speciaal pakket samengesteld inclusief verlengde gasslang voor de grote gasfles.
Heb je een buitenaansluiting op de camper? Hiervoor hebben wij een speciale verlengde gasslang ontwikkeld, zodat de kleine gasflesjes overbodig zijn. Bestel je dit pakket, dan krijg je er gratis een 3-pack grillmatjes bij cadeau.

Holiday Cooking met nomadiQ BBQ

Ga je met de camper of caravan op vakantie, dan is de nomadiQ ideaal om mee te nemen. De nomadiQ BBQ weegt maar 5,6 kg, en is daarnaast makkelijk op te bergen. Ook is de BBQ te gebruiken als kookoplossing met pannetjes, en hierdoor ideaal om bijvoorbeeld een heerlijke pasta op te koken. De temperatuur kan zelfs van elk afzonderlijk oppervlak worden geregeld.

Wil je de nomadiQ op een grote gasfles aansluiten in bijvoorbeeld de caravan? Hiervoor hebben wij de verlengde gasslang grote gasfles ontwikkeld met extra drukverdeler, die tot wel 15 bar gasdruk aan kan, en dus veilig te gebruiken is.

Pakket Holiday Cooking

Het ultieme pakket voor kampeerders die genieten van een welverdiende vakantie of een langere tijd weg met camper of caravan.

Inhoud pakket HOLIDAY COOKING
nomadiQ Draagbare gasbarbecue
nomadiQ Beschermhoes
nomadiQ Dichte grillplaat
nomadiQ Luxe antislip mat
nomadiQ Verlengde gasslang grote gasfles
Gratis 3 stuks gril matjes

Bestel pakket