Zo makkelijk in gebruik

Neerzetten

De nomadiQ is zeer snel gebruiksklaar. Neerzetten en de voet uitdraaien. Alleen wanneer de voet uitgedraaid is kan de BBQ worden opengeklapt.

Uitklappen

Door de knoppen aan beide zijden naar buiten te trekken en te draaien ontgrendel je de nomadiQ. Pas na het ontgrendelen kan je aan het handvat de BBQ omhoog trekken en openklappen. Wanneer je de knoppen weer terugdraait is de BBQ vergrendeld en staat hij stevig en veilig.

Ontsteken

Bevestig de y-vormige gasslang aan de BBQ en draai de drukregelaar op de gasfles. De BBQ kan op een kleine en grote gasfles worden aangesloten. Door op de ontstekingsknop te drukken wordt het gas aangestoken.

Genieten maar!

Wanneer de BBQ is ontstoken zijn de grillplaten binnen enkele minuten op temperatuur. Per zijde is de temperatuur individueel te regelen en kan het feest beginnen. Genieten maar!

Waar ga jij BBQ-en?

's Werelds slimste draagbare gasbarbecue

Ontdek de vele functies van de BBQ

De voordelen van de nomadiQ

LICHTGEWICHT

Bij de productie van de nomadiQ BBQ is gebruik gemaakt van gegoten aluminiumonderdelen waardoor deze slechts 5,6 kilo weegt. Iedereen kan hem dragen!

MAKKELIJK EN SNEL

Vouw de nomadiQ BBQ uit, sluit hem aan, en klaar is kees! Als het een minuut kost, doe je iets niet goed.

GASAANSLUITING

De nomadiQ BBQ kan standaard aangesloten worden op een wegwerpbare gasfles. Dit zijn veelvoorkomende gasflessen (wegwerpbussen) die bij vrijwel elke bouwmarkt of outdoor winkel verkrijgbaar zijn. Gemiddelde griltijd: 2,5 uur.

TEMPERATUURREGELING

Elke zijde van de nomadiQ BBQ kan apart worden versteld met knoppen aan de zijkant. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrilld moeten worden of warm moeten blijven. Eén kant uitschakelen is ook een optie.

ECHT DRAAGBAAR

De nomadiQ BBQ zo compact mogelijk maken was onze doelstelling. De afmetingen van de ingevouwen BBQ zijn: 40 cm breed, 36 cm hoog en de diameter is 16 cm. Net een laptop of een handtas. Kan het nog mobieler?

GRILL OPPERVLAK

Aan beide kanten van de BBQ kun je genieten van een grillplaat van 730 cm2 (totaal 1460 cm2). Hoe groot wil je hem hebben?

REINIGEN

De roosters hebben een hoogwaardige antiaanbaklaag en kunnen ook in de vaatwasser. Alle hoeken en randen aan de binnenkant zijn bedekt zodat de nomadiQ BBQ eenvoudig kan worden schoongemaakt.

GEZOND

Grillen is één van de gezondste manieren om eten te bereiden. De sterke, directe, hittebron zorgt ervoor dat je eten in no-time klaar is.

Makkelijk in gebruik en simpel op te bergen.

Ons doel was een mobiele gas BBQ te ontwikkelen die behalve gebruiksvriendelijk en stijlvol, simpel schoon te maken is en weinig ruimte in beslag neemt. Na een lange weg van ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen en testen is het ons gelukt om de ultieme lichtgewicht portable gas BBQ / Grill te ontwikkelen.

Bestel de nomadiQ