KIYOH NL

Zo makkelijk werkt de nomadiQ BBQ

Neerzetten

Zet de nomadiQ BBQ neer en draai de voet uit. Alleen wanneer de voet is uitgedraaid kan de gas-BBQ worden opengeklapt.

Uitklappen

Door de knoppen aan beide zijden naar buiten te trekken en te draaien, ontgrendel je de nomadiQ. Pas na het ontgrendelen, kun je aan het handvat de BBQ omhoog trekken en openklappen. Wanneer je de knoppen weer terugdraait, is de BBQ vergrendeld en staat hij stevig en veilig.

Ontsteken

Bevestig de y-vormige gasslang aan de BBQ en draai de drukregelaar op de gasfles. De BBQ kan op een kleine en grote gasfles worden aangesloten. Door op de ontstekingsknop te drukken, wordt het gas aangestoken en is de grill klaar voor gebruik.

Genieten maar!

Wanneer de BBQ is ontstoken zijn de grillplaten binnen enkele minuten op temperatuur en kan het feest beginnen. Genieten maar!

Waar ga jij BBQ-en?

's Werelds slimste draagbare gasbarbecue

Ontdek de vele functies van de BBQ

De voordelen van de nomadiQ

LICHTGEWICHT

Bij de productie van de nomadiQ is gebruik gemaakt van gegoten aluminiumonderdelen waardoor de BBQ slechts 5,6 kilo weegt. Iedereen kan hem dragen!

MAKKELIJK EN SNEL

Vouw de nomadiQ uit, sluit hem aan en klaar is Kees! Je vouwt ‘m sneller uit dan dat je ‘b-a-r-b-e-q-u-e’, nee: ‘b-a-r-b-e-c-u-e’ spelt.

GASAANSLUITING

De nomadiQ kan standaard aangesloten worden op een wegwerpbare gasfles. Naast de gasflessen (wegwerpbussen) die bij vrijwel elke bouwmarkt of outdoor winkel verkrijgbaar zijn, hebben we ook eigen compacte gasflessen. Gemiddelde grilltijd: 2,5 uur. Ook kan de nomadiQ op grote gasflessen en op de buitenaansluiting camper aangesloten worden. Zie hiervoor de verlengde gasslangen in onze webshop.

TEMPERATUURREGELING

De temperatuur van beide zijden van de BBQ kan afzonderlijk van elkaar geregeld worden via de knoppen aan de zijkant. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrild moeten worden of warm moeten blijven. Eén kant uitzetten is ook een optie."

ECHT DRAAGBAAR

Ons doel was om de nomadiQ zo compact mogelijk te maken. De afmetingen van de ingevouwen BBQ zijn: 40 cm breed en 36 cm hoog met een diameter van 16 cm. Met onze draagriem gooi je ‘m zo over je schouder. Kan het nog mobieler?!

GRILL OPPERVLAK

Aan beide kanten van de BBQ kun je genieten van een grillplaat van 730 cm2 (totaal 1460 cm2). Hoe groot wil je het hebben?

REINIGEN

De roosters hebben een emaille coating en kunnen ook in de vaatwasser. De binnenkant van de nomadiQ is goed schoon te krijgen doordat de branders er eenvoudig uit te halen zijn.

GEZOND

Grillen is één van de gezondste manieren om eten te bereiden. Het vermindert je vet inname en je hebt minder verlies van vitamines en mineralen. Doordat het eten meer smaak behoudt helpt het je ook nog eens om minder zout te gebruiken.

Makkelijk in gebruik en simpel op te bergen.

Ons doel was een van de beste gas-BBQ's te ontwikkelen die behalve gebruiksvriendelijk, mobiel en stijlvol ook weinig ruimte in beslag neemt en simpel schoon te maken is. Na een lange weg van ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen en testen is het ons gelukt om de ultieme lichtgewicht draagbare gas-BBQ te ontwikkelen.