KIYOH NL

Betalen

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen en afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

HOE WERKT IDEAL?

 1. Je bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode.
 2. Selecteer de bank waar je je bankzaken online regelt.
 3. Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank.
 4. De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
 5. Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed.
 6. Je ontvangt een bevestiging van je bank.
 7. Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd.

PAYPAL
PayPal is een online betaalservice waarmee je op eBay, Amazon en andere online webwinkels kunt betalen. Maar je kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen.

PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kan betalen vanaf je bank of giro, creditcard, of via het saldo van je PayPal rekening.

Meer informatie over PayPal vind je op www.paypal.nl.

AMERICAN EXPRESS CREDITCARD
Betaal met je American Express creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van je creditcard in.

Nadat je op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt je bestelling direct verwerkt.

EUROCARD/ MASTERCARD CREDITCARD
Betaal met je EuroCard/ MasterCard creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van je creditcard in.

Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt je bestelling direct verwerkt.

VISA CREDITCARD
Betaal met je VISA creditcard via een secure Internet connection (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van je creditcard in.

Nadat je op VERSTUREN hebt geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt je bestelling direct verwerkt.

EENMALIGE BANKMACHTIGING
Betaal met een eenmalige bankmachtiging (alleen in Nederland): Hiermee machtig je ons om het bedrag voor je bestelling eenmalig van je rekening af te schrijven. Je kiest dan voor ‘eenmalige machtiging’ als betaalwijze. Vervolgens vul je al je gegevens in, inclusief je bank- of girorekeningnummer.

Wij zullen het aankoopbedrag van je bestelling eenmalig van je rekening af te schrijven. Je heeft altijd dertig dagen de tijd om deze afschrijving te herroepen.

BANK – / GIRO OVERBOEKING
Betaal met een Bank- / Giro overboeking (alleen in Nederland): Op het scherm worden de gegevens getoond zoals je ze op je bank- of giro-overschrijvingsformulier dient in te vullen. Als je gebruik maakt van online banking (bijvoorbeeld via Internet), dan neem je de gegevens over in het desbetreffende online formulier van je bank.

Je verzendt het door jouw ingevulde overschrijvingsformulier per post of elektronisch naar je bank, die de betaling vervolgens verwerkt. Deze manier van betalen duurt minimaal enkele dagen. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden.

SOFORT BANKING
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Een SOFORT betaling bestaat voor een klant uit 4 stappen:

 1. De klant selecteert zijn land en de bank waarmee de betaling wil verrichten.
 2. Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.
 3. Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 4. Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

LANDEN
SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • Polen
 • Italie
 • Spanje
 • Belgie
 • Nederland

BANCONTACT
Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. In 2015 werd de app van Bancontact geïntroduceerd, waardoor online betalen nog makkelijker is geworden voor de Belgische consument.