ONS VERHAAL

Wij (team nomadiQ) zijn echte buitenmensen en levensgenieters. Als het mooi weer is komen wij graag bijeen op leuke plekken om samen te eten en te BBQ-en. Op een balkon, op de boot, op het strand of in het park. Wij misten een bbq die makkelijk overal mee naartoe kan worden genomen, eenvoudig in gebruik is en er stijlvol uitziet. Zo is het idee van nomadiQ BBQ ontstaan. Vier jaar later, na veel (her)ontwikkelen en testen, is nomadiQ BBQ klaar om de wereld te veroveren!

HET MERK

Met de nomadiQ BBQ willen wij tegenwicht bieden aan de alledaagse waanzin en stress die kenmerkend is voor de moderne samenleving. Met de nomadiQ BBQ willen wij mensen de vrijheid geven om op elke plek / locatie dat speciale quality (geluks) moment te creeeren met vrienden of familie.

nomadiQ is een premium outdoor cooking merk, waarbij innovatie, kwaliteit, design en gebruikersgemak de boventoon voeren

DE BBQ

nomadiQ introduceert de toekomst van de klassieke barbecue ervaring! De nomadiQ BBQ is gemaakt om altijd en overal te kunnen gebruiken waar je maar wilt. Vanwege het portable ‘lichtgewicht’ design hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele beperkingen. De twee grote afzonderlijke grilloppervlakten zorgen ervoor dat jij dezelfde BBQ ervaring hebt als thuis. De nomadiQ BBQ is de eerste in zijn soort en combineert een slim draagbaar ontwerp met een groot grilloppervlak en veel comfort.