NomadiQ BBQ

BBQ Everywhere!

De nomadiQ is slim, stijlvol en praktisch en daardoor overal te gebruiken, op de camping, in het park, weekendje weg of op het balkon. Hij is licht, makkelijk draagbaar en compact en toch groot genoeg om zeker met 12 vrienden te BBQen.Β 

Gebruiksklaar in minder dan 1 minuut

De nomadiQ BBQ werkt op gas en is binnen een minuut gebruiksklaar. Draai de voet, ontgrendel de knoppen, klap de nomadiQ open, sluit hem aan en starten maar!

1

Neerzetten

2

Uitvouwen

3

Aansluiten

4

Genieten

1

Neerzetten

2

Uitvouwen

3

Aansluiten

4

Genieten

's Werelds slimste draagbare gasbarbecue

Meer dan een BBQ!

De nomadiQ is uniek vergeleken met andere draagbare BBQ’s. Je kunt er niet alleen op grillen, maar ook op koken. Het innovatieve opvouwbare ontwerp zorgt voor een dubbel grill- of kookoppervlak. De temperatuur kan van elk deel afzonderlijk worden geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld vlees aan de ene kant grillen en groente of pasta koken aan de andere zijde.

Hoe werkt het?

Compact en lichtgewicht

De nomadiQ BBQ is makkelijk draagbaar en eenvoudig op te bergen. Door het unieke opvouwbare design is de BBQ zeer compact en doordat hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium ook nog eens lichtgewicht. De BBQ weegt slechts 5,6 kg! De nomadiQ heeft een ergonomisch handvat en wordt geleverd met een draagriem en is daardoor eenvoudig overal mee naartoe te nemen. In de auto, caravan, camper of zelfs op de fiets!

Over nomadiQ